Onze diensten en service die wij u kunnen aanbieden:

Projecten van A tot Z, van idee tot realisatie

Welkom bij Appels Metaalbewerking, uw partner in metaalbewerking!

Wij begrijpen dat uw projecten van start tot finish moeten worden opgepakt met precisie en vakmanschap. Bij ons staat een ervaren team van toegewijde professionals klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Appels Metaalbewerking ontwikkelt, produceert en monteert. Vanaf het allereerste concept tot aan de laatste afwerking nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor uw project. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala van metaalbewerkingstechnieken, waaronder verspaning, lassen, plaatbewerking en meer. Wat uw specifieke eisen ook zijn, wij beschikken over de nodige vaardigheden om uw visie tot leven te brengen.

We luisteren naar uw idee├źn, adviseren over de beste aanpak en stellen een gedetailleerd plan op dat rekening houdt met alle aspecten van de productie. Vervolgens gaan onze ervaren vakmensen aan de slag om u de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Transparantie is voor ons van groot belang, en we streven ernaar om een nauwe samenwerking met onze klanten te behouden.

Ten slotte zorgen we voor een zorgvuldige inspectie en kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de juiste normen. Of het nu gaat om maatwerkproducten, prototyping of grootschalige productie, bij Appels Metaalbewerking kunt u rekenen op betrouwbaarheid, vakmanschap en efficiency.

Kies ons voor uw metaalbewerkingsprojecten en ontdek de voordelen van een partner die uw visie van begin tot eind kan waarmaken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Engineering en (3D)tekenwerk

Ook kunnen wij u van dienst zijn met het ontwerp van uw product. Dit hoeft niet volledig uitgewerkt te zijn om met u hierover te brainstormen. Mocht er een plan/idee zijn, dan is dit vaak al genoeg.

Wij kunnen voor u het tekenwerk uit handen nemen. Door jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van producten, weten wij wat qua ontwerp handig is voor de productie van het product. Dit resulteert in lagere kosten bij het vervaardigen van uw product.

Kortom: van uw wens naar een passend product.

Projecten worden (3D) uitgewerkt in het tekenprogramma Solidworks.

Plaatwerk

Snijwerk, zetwerk, knippen of walsen

Appels metaalbewerking levert ook plaat- en snijwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? bekijk ook onze lasersnijpagina!
Zowel watersnijden, lasersnijden, knippen, zetten, en walsen van staal, RVS en Aluminium behoren tot de mogelijkheden.

Constructiewerk

We leveren constructiewerk in staal, RVS en aluminium.

Denk aan frames, bordessen, spantwerk & portalen, (spil)trappen, kolommen, aanrijdbeveiligingen en meer.

Ook bestaande constructies passen wij aan. Zowel op locatie als in de werkplaats van Appels Metaalbewerking.

Zie hier voor meer stalen constructie projecten

of klik hier voor meer RVS projecten.

Machinebouw

 • Transportbanden
 • Weegunits
 • Slijtonderdelen
 • Aanpassingen bestaande machines
 • Skid en skidbouw

Laswerk

Wij beschikken over verschillende disciplines van laswerk:
TIG-lassen – RVS, Aluminium en Staal
MIGMAG-lassen – RVS, Aluminium en Staal
Punt-lassen – plaatwerk op plaatwerk (2x <3mm)

Verspanen

Ook voor freeswerk en draaiwerk kunt u terecht bij ons. Voor het conventioneel draaien hebben wij 2 draaibanken tot onze beschikking. Ook hebben wij 2 conventionele freesmachines tot onze beschikking.

Conventioneel draai-freeswerk is de geschikte oplossing voor enkelstuks of kleine series. Doordat je bij conventionele draai-frees machines geen programma’s en of gereedschap instellingen hoeft te doen verkort je de cyclustijd. Ook voor reparaties/aanpassingen van bestaande onderdelen is een conventionele draai- of freesbank uitermate geschikt.

Mocht u grotere aantallen dienen te frezen dan heeft Appels Metaalbewerking goede contacten met toeleveranciers. Hierom kunnen wij u een goede prijs kwaliteit aanbieden en zijn we flexibel in levertijden.

Oppervlaktebehandeling

Ook oppervlaktebehandelingen behoren tot de mogelijkheden.

 • Thermisch verzinken
 • Stralen
 • Poedercoaten
 • Spuitwerk
 • Anodiseren
 • Beitsen
 • Glasparelstralen

Montage

Montage geschiedt zowel in onze werkplaats als op locatie. Mochten hijswerkzaamheden hierbij benodigd zijn, dan kunnen wij dit ook voor
onze rekening nemen.