Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Dan is Appels Metaalbewerking misschien wel op zoek naar jou!

Ervaren lasser (40 uur per week)

Wil jij aan de slag als lasser bij een familiebedrijf? 

Steek je graag de handen uit de mouwen, ben je handig en werk je precies? Je bent gemotiveerd en hebt je lasdiploma’s óf vindt het geen probleem deze te behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als medewerker van Appels Metaalbewerking werk je aan verschillende projecten. Je produceert verschillende producten in enkelstuks of kleine series. Ook ga je regelmatig naar klanten om gemaakte producten te monteren. Als we zien dat je meer verantwoordelijkheid aankan, krijg je dat ook.

Wie ben jij?

Je hebt MBO werk en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring als constructiebankwerker. Je kunt een technische tekening lezen, bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht. Je hebt ervaring met TIG en MIG lassen en werkt graag in teamverband.

Wie zijn wij?

Appels Metaalbewerking (AMG) is van origine een familiebedrijf, met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van  producten op maat in staal, RVS en aluminium. Voorbeelden zijn machines en onderdelen, staalconstructies, bordessen, trappen en leuningen. AMG ontwikkelt, produceert en monteert. Onze klantenkring is zeer divers: niet alleen industriële bedrijven, maar ook horecabedrijven en bouwbedrijven. Geen dag is bij ons hetzelfde!

De arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen 2.000 tot 2.900 (afhankelijk van je werkervaring)
  • Volledige reiskostenvergoeding (afhankelijk van de afstand)
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Bij goed functioneren een vast dienstverband
  • 30 vakantie en ATV dagen
  • De mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen om jezelf te ontwikkelen
  • Een goede pensioenregeling
  • Cao Metaal en Techniek

Wij hebben aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en bieden jou de mogelijkheid om diploma’s te behalen. Ook zijn we blij met loyale werknemers.

Solliciteer vandaag nog op deze vacature

Wil jij afwisselend werk en snel stappen maken in een groeiend bedrijf? Neem dan contact op met Dirk Appels, op 0161-455596, of stuur je cv en motivatie naar [email protected].